Doelgroepen

Volwassen groep:

Voor iedere deelnemer wordt een individueel begeleidingsplan opgesteld, waarin we aansluiten bij de begeleidingsafspraken thuis,op school of bij eventuele andere organisaties.

Kindergroep:

Op zaterdag bieden wij begeleiding aan kinderen van 6-16 jaar die een indicatie hebben voor begeleiding. Ons bedrijf heeft de faciliteiten om kinderen met een beperking in een veilige omgeving ontspannen bezig te laten zijn. dichtbij de natuur is er van alles te doen en beleven. Naast de boerderij werkzaamheden is er natuurlijk genoeg ruimte om te spelen. 

Wij hebben de mogelijkheid om de kindergroep uit te breiden en bij voldoende aanmelding kan er ook op woensdag- en vrijdagmiddag begeleiding worden geboden. 

De kinderen komen op zaterdag een keer per veertien dagen. Na een gewenningsperiode bestaat er de mogelijkheid om ook door de weeks te komen, bijvoorbeeld in de vakantie of op een vrije dag van school. Dit is afhankelijk van het kind en de aansluiting bij de groep. 

Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding van ons team.

De doelgroep van de Balloohoeve bestaat nu voornamelijk uit jongeren, volwassenen en bejaarden met een zorgvraag die houden van dieren en de natuur. De groep kan bestaan uit mensen met een verstandelijke, psychische/psychiatrisch, lichamelijke beperking en/of een burn-out. Ook deelnemers met autisme zijn welkom op de Balloohoeve.

De Balloohoeve kiest bewust voor een gemengde doelgroep met verschillende achtergronden en zorgvraag. Dit versterkt elkaar in positieve zin.

Deelnemers komen op de Balloohoeve op basis van Persoons Gebonden Budget(PGB) of met zorg in natura(ZIN).

Diversen 256-BorderMaker

De Balloohoeve

logo bloembak middel BorderMaker

Openingstijden

De winkel is telefonisch bereikbaar op: 06-23235097
Winkel / theeschenkerij / ijsboerderij:

Ma. - Za. :  9:00 - 17:00 uur
Zo           :10:30 - 17:00 uur

Zorgboerderij
Ma. - Vr.   : 9:00 - 16:00 uur 

Kindergroep
Zaterdag :10:00 - 16:00 uur
 

Adresgegevens

Klaas en Jannie Paasman
Balloo 52
9458 TC Balloo
Link naar: routebeschrijving

telefonisch zijn wij te bereiken op:
06-48736497 (Klaas)
06-28049638 (Jannie)
06-23235097 Winkel (tijdens openingsuren)

ons email adres is: