Recreatie

Camping de Balloohoeve is een gezellige, knusse camping. De mini-camping ligt tussen Rolde en Assen in het rustige plaatsje Balloo. Het is dan ook erg leuk om hier te fietsen of te wandelen, maar dit is ook een mooie plek voor ruiters. Om de camping heen liggen verschillende mooie natuurgebieden, namelijk: Kampsheide, De Drentse AA en Balloërveld.

Assen en omstreken:
In assen kunnen verschillende uitjes plaatsvinden voor jong en oud. Zo is er een bioscoop en theater ‘De Kolk’, hier worden verschillende shows en films laten zien. Ook zit er in Assen het ‘Drents museum’, erg leuk om hier een keer naar toe te zijn geweest. Dichtbij de camping zit ook het TT-circuit. Op het circuit worden vaak verschillende races gehouden, maar er zit ook een evenementen hal bij waar vaak wat te doen is. Voor de jongere kinderen zit in Assen ook nog een Ballorig en een in- en outdoor Pinokkio om te klimmen en te klauteren. Assen heeft ook een subtropisch zwemparadijs, dit is de Bonte Wever. Ook heeft Assen en pannenkoekenschip aan de kop van de vaart liggen. Elke woensdag en zaterdag is er markt in het centrum van Assen.

TT         pannenkoekenschipassen

Schoonoord:
Dichtbij Balloo ligt het dorpje Schoonoord. In Schoonoord zit het openluchtmuseum ‘Ellert en Brammert’. Ook dit museum is leuk voor jong en oud.

ellertenbrammert

Emmen en omstreken:

In Emmen zit het Wildlands dierenpark. Dit is een mooie ervaring voor jong en oud. Ook zitten hier verschillende zwembaden zoals Aquarena, Centerparcs Dalen, Parc Sandur etc. Emmen heeft een wekelijkse markt op de vrijdag.

wildlands

 

 

 

 

 

Groningen en omstreken:
Ook Groningen ligt dichtbij Balloo. Groningen heeft een grote IKEA, Saturn, Mediamarkt etc. Ook heeft Groningen een klim hal en een grote lasergamehal. Dit zijn erg leuke uitjes om te doen. In het centrum van Groningen is de vismarkt van dinsdag t/m zaterdag.

vismarktgroningen 

 

De Balloohoeve

logo bloembak middel BorderMaker

Openingstijden

De winkel is telefonisch bereikbaar op: 06-23235097
Winkel / theeschenkerij / ijsboerderij:

Ma. - Za. :  9:00 - 17:00 uur
Zo           :10:30 - 17:00 uur

Zorgboerderij
Ma. - Vr.   : 9:00 - 16:00 uur 

Kindergroep
Zaterdag :10:00 - 16:00 uur
 

Adresgegevens

Klaas en Jannie Paasman
Balloo 52
9458 TC Balloo
Link naar: routebeschrijving

telefonisch zijn wij te bereiken op:
06-48736497 (Klaas)
06-28049638 (Jannie)
06-23235097 Winkel (tijdens openingsuren)

ons email adres is: